Ingredienser(4 pers)
500 g jordskokker
1-2 løg
2 fed hvidløg
3 pastinak
25 g smør eller olivenolie
1 l hønsebouillon
2½ dl fløde
evt. lidt fedtstof fra bacon til at give smag
Smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Pandestegte bacon i små stykker
Ristede hasselnødder.
Creme fraiche
Fremgangsmåde:
Skær grøntssager i små stykker inkl løg og hvidløg. Kom grøntsagerne i en gryde med olie/ smør og sauter grøntsagerne indtil let gyldent. Tilsæt bouillon og lag suppen koge ved svag varme i ca 30 min.
Mens suppen koger laves tilbehøret. Steg bacon. Tørrist hasselnødderne på en pande og kom derefter de varme hasselnøddekerne i et rent viskestykke og gnub skallerne af.
Når suppen har kogt skal denne blendes og derefter tilsættes fløde. Smag til med salt og peber.
Anret på tallerken, velbekommen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.