torsdag den 9. august 2012

Boganmeldelse: Sofia Manning; Hvad venter du egentlig på?

Hvad venter du egentlig på? af Sofia Manning, ISBN 9788763813464
Dette er en bog med noget på hjertet og en masse velmenende råd og vejledninger til at opnå dit livs-potentiale.

Første kapitel reducerer livet til bindestregen mellem året vi fødes og året vi dør. Man fortryder ikke de valg man tager - ved livets slutning fortrydes kun de valg vi ikke tager. Så lær at anvende frygten som din "power" - din motivator for at tingene er vigtige for dig og skal udføres.

Bogen tager udgangspunkt i 3 forskellige former for frygt som vi alle besidder; frygten for at være alene, udstødt fra fællesskabet, for ikke at være god nok og vender det med mange eksempler til hvordan frygten kan vendes til at være motivator i livet. Bogen beskriver også hvordan dine ændringer, kan være med til at fremprovokere frygt i andre mennesker - da dine ændringer kan bevirke at de føler sig bange for hvad ændringer bevirker for dem, hvilket kan give reaktioner som virker demotiverende på dine valg - men du skal stå ved dine ændringer, for det er kun derigennem du opnår dit potentiale.

I bogen er der flere inspirerende gæste-skribenter som alle har succes. Gæste-skribenterne beskriver deres frygt, og hvordan de anvender frygten til netop at gøre de ting som har skabt deres succes. Bogen beskriver også Sofia Mannings egen personlige vej til at vende hendes frygt til power/ motivator og nå de mål hun sætter sig.

I slutningen af bogen, beskriver Sofia Manning (meget i forlængelse af hendes første bog) hvordan det er vigtigt at sætte sig mål - realistiske og indenfor en overskuelig periode; lav ex 1 årige mål, og beskriv hvad du skal gøre de første 3 måneder for at nå vejen til dit mål.

Bogen ligger op til en 3 bog fra forfatteren.

4 ud af 6 sjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.